The long decoration is finally over. The effect of the whole house is not bad. I look forward to checking in and I can’t help but bask in the sun.

People with a lot of decoration are clear, and the decoration process is really hard. Most people have lost several pounds in order to install their homes. Speaking of which, today I will share the new house of the homeowner’s self -decoration. The first decoration of life, plus no experience, and no design, all of which are responsible for it. From last year, it has been started to the present. Finish. Originally, I planned to decorate the light style, but then the economic ability was limited, and only the modern and simple style can be decorated. At present, all the furniture has moved in, the whole house has a good effect, the owner is very happy, the family likes it, and the family is looking forward to staying. I can’t help but give everyone, I hope everyone can like it. (Picture Original homeowner: You go to wash the puff first)

漫长的装修终于结束,全屋效果还不错,很期待入住,忍不住晒晒

It is quite good to have an independent small porch in terms of well. According to the usual needs of life, you can change the shoe stool, which can be convenient to sit and wear shoes, not as troublesome as a stool. The space is not very large, and there is no need to leave the empty position at the bottom. It is to open the door of the cabinet door and put the shoes. If the shoes are placed inside, it looks more beautiful. The small chandelier of the net red chandelier is installed on the top surface. The light and shadow on the lights is very beautiful. The light brightness is enough.

漫长的装修终于结束,全屋效果还不错,很期待入住,忍不住晒晒

This is a restaurant, with a meal cabinet, which can be appropriately increased. The refrigerator is placed next to it. It is very convenient to use. The refrigerator does not need to be placed in the range hood. It is quite good. A rest assured dining table is arranged. The marble material is very dirty, and it is also convenient for cleaning in the future. There is no stay in the current. The long decoration has just ended. Some green plants are placed on the table to purify the indoor air and have a certain effect on formaldehyde.

Strictly speaking, the living room and restaurant are in the same space, and there is no partition in the middle. In order not to be so monotonous, the TV background wall of tile slices was made, and the edge of the metal line was made. The effect of matching was pretty good. The sofa is wrapped in cloth. During the ventilation of ventilation, it can play a role in dustproof. The top surface is dirty and dirty, and the lamp band is also installed, which looks very space. There is no soft outfit at present, and it is slowly arranged before check -in. The new house that is hard to decorate is actually looking forward to staying in early, and will come around every three differences.

This is a child’s room. There is no ceiling on the top surface, and it is directly white. A desk cabinet is arranged next to the wardrobe, which can be very convenient for the children of the homeowner’s house. In the future, you can move in a new home. Writing homework or reading will be much more convenient. The ceiling light -like ceiling lamp is installed with clouds. The floor is paved with a wooden floor, which is very textured.

The master bedroom is arranged with a double bed with a pink background wall of the bedside, which is different from other walls. The effect looks better. The window is not very large, but the lighting is sufficient, and the sun can be illuminated in, which looks very warm.

漫长的装修终于结束,全屋效果还不错,很期待入住,忍不住晒晒

This is the kitchen, with a single sink, the opening is relatively large, and it is more convenient to use. The gray quartz stone countertop is particularly resistant to dirty and easy to clean.

漫长的装修终于结束,全屋效果还不错,很期待入住,忍不住晒晒

Here is the location of the gas stove, which is convenient to use. The space is not large, but it can also meet three meals a day.

漫长的装修终于结束,全屋效果还不错,很期待入住,忍不住晒晒

This is the bathroom, which is not separated from wet and wet. There is no cabinet mirror, but LED mirrors are installed, which is more convenient to use.

漫长的装修终于结束,全屋效果还不错,很期待入住,忍不住晒晒

The position next to the toilet can be placed in the washing machine. After moving a new home, it will be much more convenient to move in.

The long decoration is finally over. The situation where you ca n’t eat enough during the decoration process. The decoration is relatively simple, but the overall effect is good, simple and comfortable. Here, I hope they can move in early, and wish their family life happier.

In order to answer your doubts, the above is what we have organized about SL8096 Grey Vein Quartz Stone, hope it can help you.