This is a three-bedroom area of ​​120 square meters. The house owner is a young couple, the two live, the space is relatively large, the owner hopes that the new home has enough storage space, letting the home show a clean and tidy state. In style, they want new home with natural minimalist tones, and atmosphere is not heavy.

Map reward

▲ Original Structure Diagram & Plane Place

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

| Home |

The household has adequately accommodated the floor with a hexagonal brick wall, and it is more interesting with a small flower brick.

| Restaurant |

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

Pure wood rounded northern European wind table and chairs are more softer, and the bar is used to use the bar.

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

It can be stored, which can be stored and a good-looking sideboard, and the spacious countertops can also be used.

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

| Living room |

The living room is mainly toned in white and log colors, and the top is a local ceiling hidden central air conditioner.

Light gray sofa and wooden element matching flow showing gentle tones, with lightweight glass coffee tables, increase spatial permeability.

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

There is no excessive shape of the TV wall, and only the TV cabinet is customized to meet the storage needs of the living room area.

| Master bedroom |

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

The saturation of the grass is green with the logs of the log, and the visual is more soft and clean.

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

The resettlement of the bedside table can be used as a bedside table, which can act as a bedside table.

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

The bathroom on the right side of the door changed to the clothes room, so the seating area did not design a wardrobe, but only a row of a row of short cabinets was customized.

| Equation 1 |

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

The second bedroom is very simple, only one bed is placed, and the custom wardrobe is made, and the interior color is extremely unified.

| Equation 2 |

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

This room is currently in a vacant, so I didn’t buy a mattress and soft installation. The owner felt that it was very good to play with the storage room.

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

| Study |

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

Leather + vine chairs add more elements to the space, so the original style has a rich effect.

| Kitchen |

The kitchen is still using white + original wooden tone, naturally simplicity. The electrical appliance is basically made into embedded, and the countertop space has been released.

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

Bathroom |

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

Moves from the wash area to the aisle, separated by the grating and the aisle. Warm colored light pink + white created wash space, integrated colors, full of youth, and warmth.

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

Design: June home (Chengdu)

120㎡自然原木风三居,客餐厅以吧台柜做隔断,一举多得

Edit message

Welcome everyone to private letter, come and talk about this thing ~