The Indonesian unique house is designed by Axial Studio in a tropical modern style. The main building complex of this house is located outside the venue and aims to explore the potential vision around. Construction allowed the best natural light and internal fresh air into the internal courtyard. Let’s appreciate it together. At the same time, the architectural industry also prepared excellent architectural drawings for you [

印尼独立住宅层层叠叠的堆砌,好像一块夹心饼干

Villa Architectural Structure Construction Picture_Tezheng Industry

], Welcome to the engineers to download for reference.

This single -family house located in Alam Sutera, Indonesia, Indonesia is designed by Axial Studio in a tropical modern style. The design uses clear lines, simple geometric shapes and material selection to highlight the characteristics, and further increase the tropical atmosphere in the appearance of the residential.

The owner chose to build his dream home in this 500 -square -meter corner apartment and build a healthy home with rich natural light and fresh air.

The architect designed a partition plan and layout for the house in a clear and concise way. Public areas, such as living rooms and restaurants on the first floor, while some private areas such as bedrooms are located on the second floor. Other service areas are located in the corner.

The main building complex of this house is located outside the venue and aims to explore the potential vision around. Construction allowed the best natural light and internal fresh air into the internal courtyard. This internal courtyard space shows the potential scenery of the living room and the restaurant area, and it is also the outdoor playground of children.

The appearance of this apartment has looked modern, because its lines are simple and the geometric shape is simple. However, architects have managed to make it further, exquisite details, and rich design characteristics.

A horizontal window extends from one side of the outer wall to the second floor of the house. The long windows of the outer wall allow residents to enjoy the panoramic view of the surrounding environment from the bedroom.

From the outside, this unique form of windows become the focus of external design. The wide -ceiling sheds made of this open thin steel plate strengthened the design of details.

This design is an inspiring example of general materials into an additional value. It is mainly reflected in the design of the wall, one on the facade and the other in the internal courtyard area.

According to the guidance of the architect, a 20 -cm x 60 cm simple aerated concrete cutting, arranged on the surface of a flat wall into a module, forming a three -dimensional geometric pattern wall, making the well -designed apartment unique. At a glance, people will not easily notice that the three -dimensional geometric pattern is combined by a series of inflatable concrete.

The above is the “Indonesian independent residential housing layer of stacking, like a sandwich biscuits” brought by the architectural channel of the architectural channel. Boundary ~